Zilverbaren kopen, een goede investering?

Waarom zilverbaren kopen? Als u zoekt naar mogelijkheden om uw spaargeld te investeren, dan zijn er meerdere opties. U kunt investeren in aandelen, met de kans om mooie winsten te maken, maar ook een fors verlies behoort tot de mogelijkheden. U kunt ook investeren in vastgoed, wat doorgaans een hoop rompslomp geeft. Er is nog een optie: zilverbaren kopen en deze veilig opbergen en rustig afwachten tot de zilverprijs stijgt. Dat die prijs stijgt is zeer aannemelijk. Zilver is een edelmetaal dat door de eeuwen heen alleen maar meer waard is geworden. Zilver is weliswaar een stuk minder kostbaar dan goud, maar zilverbaren zijn een veilige investering waar u vrijwel nooit verlies op zult lijden indien u het op het juiste moment verkoopt.

Hoelang duurt het voordat ik winst maak met zilverbaren?

Zilverbaren als investering betekent meestal een lange termijn investering. De prijs van zilver wordt niet gekenmerkt door hoge pieken en diepe dalen. Het is een prijs die geleidelijk stijgt. Als u vandaag een zilverbaar koopt en deze over 10 jaar verkoopt dan maakt u zeer waarschijnlijk winst. Als u uw zilverbaren al na een maand weer van de hand wilt doen dan is de kans aanwezig dat de zilverprijs lager is en dat u dus een verlies moet incasseren. Het is dus aan te raden om over een investering met zilverbaren goed na te denken en te proberen om uw zilver zo lang mogelijk vast te houden. Zo is de kans om een mooie winst te maken het grootst.

Hoelang duurt het voordat ik winst maak met zilverbaren?

Waar kan ik zilverbaren kopen?

Een zilverbaar koopt u bij voorkeur bij een erkende handelaar zoals Goudpensioen in Amsterdam. Zij verkopen uitsluitend baren zilver die zo zuiver mogelijk zijn. Dit wordt aangeduid met het Good Delivery keurmerk. Als een zilverbaar dit keurmerk heeft dan is gecontroleerd of het zilver van een erkende leverancier afkomstig is en dus van goede kwaliteit. Zilverbaren kunt u kopen in diverse coupures. U kunt al een stukje zilver kopen van 10 gram, maar ook een zilverbaar van meerdere kilo’s. Goudpensioen heeft een overzichtelijke webshop waar u precies kunt zien wat het aanbod op dat moment is. Wilt u een zilverbaar kopen in een coupure die tijdelijk niet leverbaar is dan kunt u uw wens kenbaar maken. U krijgt dan bericht zodra het zilver voor u leverbaar is.

Zilverbaren wereldwijd verhandelbaar

Zilverbaren wereldwijd verhandelbaar

Zilverbaren zijn en prima investering. U kunt ze wereldwijd verhandelen. De prijs voor zilver wordt internationaal bepaald. Het maakt dus in principe niet uit of u uw zilverbaren wilt verkopen in het buitenland of in Nederland. Wilt u zilver verkopen in Amsterdam? Dat kan natuurlijk ook. U kunt desgewenst de zilverprijs in de gaten houden en uw slag slaan als deze op een hoog niveau staat. Dit kan soms enkele euro’s per gram schelen.

Veilig online zilverbaren kopen

U kunt bij Goudpensioen veilig zilverbaren kopen. Uw bestelling kunt u desgewenst persoonlijk ophalen. U krijgt bericht wanneer uw zilver voor u gereed ligt. De adresgegevens van Goudpensioen vindt u op de website, evenals de openingstijden.

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier