Wilt u zilver verkopen in Amsterdam?

Verkopen zilver Amsterdam? U kunt zilver verkopen in Amsterdam bij Zilver & Goud Inkoop. Wij kopen uw zilveren sieraden, bestek en andere voorwerpen in. We bepalen de waarde op professionele wijze zodat u altijd een eerlijke en waardige prijs krijgt. Zilver wordt op gewicht verkocht. Daarom raden wij klanten aan om zilveren sieraden alleen te koop aan te bieden als het om een redelijk gewicht gaat. De waarde van een enkel zilveren kettinkje is te weinig om door ons te worden ingekocht.

Wat is mijn zilveren bestek waard?

Vroeger werd er bij gegoede families gegeten met zilveren bestek. Dat is iets wezenlijk anders dan verzilverd bestek dat u vandaag de dag nog wel eens tegenkomt. Heeft u zilveren bestek in uw bezit en overweegt u om dit te verkopen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvende waardebepaling door Zilver & Goud Inkoop. Voor een mooi zilveren bestek bieden wij u graag een goede prijs, zeker als dit nog helemaal gaaf en compleet is. Datzelfde geldt voor zilveren gebruiksvoorwerpen zoals bijvoorbeeld kandelaars of suikerstrooiers.

Wat is mijn zilveren bestek waard?

De inkoop van zilveren munten

Voordat het moderne geld zijn intrede deed werd er in Nederland betaald met zilveren munten. Heeft u dit soort munten in uw bezit en wilt u ze van de hand doen? Dan hebben wij zeker interesse. De waarde van zilveren munten wordt bepaald aan de hand van hun zilvergehalte. Hoe hoger het percentage aanwezige zilver, hoe hoger de waarde die wij eraan kunnen geven. Heeft u een hele collectie zilveren munten? Hier kunt u nog best een mooi bedrag voor ontvangen. Een enkel kettinkje of een lichtgewicht zilveren armband levert vaak niet veel op. Zeker wanneer het item voor de persoon zelf van waarde is, wordt dan vaak gekozen om het toch niet te verkopen. Verkoopt u het toch? Lees u dan in over het verkopen van zilver.

Verkoop het zilver waar u niets meer mee doet

Verkoop het zilver waar u niets meer mee doet

Heeft u zilver in uw bezit, of het nu gaat om munten, sieraden of gebruiksvoorwerpen waar u eigenlijk niet meer naar omkijkt? Dan is het natuurlijk zonde om deze items op zolder in een doos te laten liggen. Dan kunt u ze beter verkopen en met de opbrengst iets leuks doen. Wilt u zilver verkopen in Amsterdam? Dat kan in onze winkel. U ontvangt dan het overeengekomen bedrag direct cash bij de overdracht. U kunt ook kiezen voor overboeking op uw bankrekening.

Verkopen zilver Amsterdam? Kom langs en wij vertellen u wat uw zilver waard is

Wilt u een vrijblijvende waardebepaling van uw zilver? Verkopen zilver Amsterdam is zo gebeurd. Kom gewoon eens langs bij Zilver & Goud Inkoop in Amsterdam. U vindt onze openingstijden op de website. Uw zilver wordt deskundig getaxeerd en u ontvangt hiervoor een eerlijke prijs. U heeft geen afspraak nodig, maar kunt gewoon naar binnen lopen. We leggen u graag alles uit over de taxatie van uw zilver en nemen de tijd om zorgvuldig uw voorwerpen te taxeren.  

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier