Welke goud inkoop prijs kan ik verwachten?

Als u goud in uw bezit heeft dan kan er een moment komen dat u besluit het te verkopen. U wilt dan natuurlijk weten welke goud inkoop prijs u kunt verwachten. De prijs van goud fluctueert uiteraard. Toch kunt u door de zeldzaamheid van dit edelmetaal altijd een hoge waarde verwachten. U kunt als u goud wilt verkopen op talloze adressen in Nederland terecht. Het is dus zaak om de juiste inkoper te vinden, de inkoper van goud die u de hoogste prijs biedt. Wij bieden u altijd een mooi en eerlijk bedrag voor uw goud.

Kies voor een ervaren goudinkoper

Goud taxeren is een vak apart. Een sieraad op juiste waarde weten te schatten is lang niet iedereen gegeven. Wilt u weten welke goud inkoop prijs van toepassing is op de ketting van uw grootmoeder? Overweegt u sieraden die u niet meer draagt te verkopen? Bij Zilver & Goud Inkoop in Amsterdam treft u goud- en zilverinkopers met ruime ervaring. Dat wat u te koop aanbiedt wordt getaxeerd en u hoort direct welk bedrag hiervoor kan worden betaald voor de getaxeerde waarde van goud. Als u hiermee akkoord gaat kan uitbetaling direct plaatsvinden zodat u over het geld kunt beschikken. 

Kies voor een ervaren goudinkoper

Wat bepaalt de goud inkoopprijs die u krijgt?

De goud inkoop prijs die wij u kunnen bieden is van een aantal factoren afhankelijk. De belangrijkste is de hoeveelheid goud die in het sieraad is verwerkt. Wat krijg ik voor goud? Een ring van 14 karaat goud brengt vanzelfsprekend minder op dan een broche van 18-karaats goud die ook nog edelstenen bevat. Maar er zijn meer factoren die een rol spelen. Zo kan de waarde stijgen wanneer u bij het sieraad dat u wilt verkopen een certificaat kunt overleggen. Als het gaat om merksieraden, bijvoorbeeld gemaakt door Cartier of Tiffany & Co, dan scheelt dat vaak ook flink in het bedrag dat u hiervoor geboden krijgt. Het is dus altijd belangrijk om een stuk zo compleet mogelijk aan te bieden.

Verkoop van goud uit een erfenis

Verkoop van goud uit een erfenis

Wanneer een overledene sieraden nalaat kan het gebeuren dat u iets erft dat niet uw smaak is. Het kan ook zijn dat er een aantal sieraden zijn maar meerdere erfgenamen. Dan kunt u loten wie het mag hebben, maar dat leidt vaak tot onvrede. Voorkom een familieruzie om een erfenis en verkoop de sieraden. U krijgt hiervoor een goede oud inkoopprijs en de opbrengst kan vervolgens eerlijk onder alle erfgenamen worden verdeeld.

Waarom krijg ik bij Zilver & Goud Inkoop een goede prijs?

Zilver & Goud Inkoop in Amsterdam is een inkoper van goud en zilver met ruime ervaring. Wij hebben een breed netwerk waardoor wij ingekochte stukken vaak snel weer kunnen verhandelen. Daarom kunnen wij onze inkopers vaak een goede prijs bieden. Wij kopen niet alleen sieraden in maar ook munten van goud en zilver en bijzondere horloges uit het luxe segment. U kunt vrijblijvend langskomen op ons kantoor. Er is altijd een medewerker beschikbaar die tijd heeft om een taxatie uit te voeren. U vindt de openingstijden van ons kantoor op de website.

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier