Waarom goud verkopen?

Goud verkopen levert altijd geld op. Waarom goud verkopen zo populair is, is dan ook geen moeilijke vraag. De waarde van goud schommelt, maar zeker wanneer u op het juiste moment uw goud verkoopt kan dit een hoop geld opleveren. Heeft u nog sieraden liggen die u niet meer gebruikt? Kijk eens of er iets van waarde tussen zit. Wij kunnen altijd ter plekke voor u beoordelen wat uw goud precies waard is. Op deze pagina vertellen we u waarom het altijd de moeite waard is om goud te verkopen.

De belangrijkste redenen om goud te verkopen

Wanneer u uw gouden sieraden wilt verkopen kan dit natuurlijk allerlei redenen hebben. Zo kan het zijn dat u de sieraden simpelweg niet meer mooi vindt en u er daarom niks meer aan heeft. Met het geld dat u hiervoor krijgt kunt u weer nieuwe sieraden kopen die wel naar uw smaak zijn. Het kan ook om een cadeau gaan dat zijn betekenis heeft verloren na bijvoorbeeld een scheiding. Toch wordt vaak ‘geld’ als motief genoemd. U heeft op dit moment geld nodig en bent hiervoor bereid om sieraden te verkopen.

Goud verkopen prijs

Wilt u goud verkopen bij een betrouwbare inkoper? Bij Zilver & Goud Inkoop Amsterdam weet u zeker dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw waardevolle sieraden. Zoekt u naar waar goud verkopen Amsterdam, dan komt u bent u bij ons op het juiste adres. De prijs wordt bepaald door onze zorgvuldige en gediplomeerde taxateurs. Allereerst kijken we naar het goudgehalte. Gaat het slechts om een verguld laagje goud of om een hoog percentage goud? We kijken natuurlijk ook naar de goudkoers en de marktwaarde. Deze wisselen continu, waardoor we niet van tevoren kunnen zeggen hoeveel uw goud waard is. Online kunt u de koers wel in de gaten houden, waardoor u precies op het juiste moment uw goud kunt verkopen. Alhoewel goud altijd best veel waard is, kunt u tijdens een piek in de koers echt uw voordeel pakken.

Direct en eerlijk uitbetaald

Een van de meest voorkomende redenen waarom klanten bij ons goud verkopen, is de directe uitbetaling. Heeft u op dit moment geld nodig? Nadat de waarde van uw sieraden is vastgesteld, kunnen wij de sieraden meteen van u overnemen. U wordt direct uitbetaald met een realistisch bedrag. Dit kan ook contant. U hoeft dus niet te wachten op uw geld en weet zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare inkoper.

Wat voor goud kan ik inleveren?

We kopen bijna alle soorten goud in. Dit is waarom goud verkopen zo makkelijk is. U kunt bij ons 9 tot en met 24 karaat goud verkopen, maar ook tandgoud. Nieuwe, oude en antieke sieraden zijn allemaal welkom. U kunt ook luxe horloges bij ons inleveren. Heeft u zowel goud als diamanten in uw ring of armband? Dat is geen probleem. Diamanten kopen wij namelijk ook in. Naast sieraden kunt u bij ons ook terecht met goudbaren en gouden munten zoals het Gouden Tientje en de Maple Leaf.

Bezoek onze locatie

Wilt u langskomen om uw goud te verkopen? U bent van harte welkom op werkdagen tijdens onze openingsuren. U kunt bij ons terecht aan de Ceintuurbaan 33 in Amsterdam. In het weekend en op feestdagen zijn wij gesloten. U kunt bij ons langskomen zonder afspraak. Heeft u vooraf vragen over waarom goud verkopen? Maak dan gebruik van onze contactformulier. Zo weet u zeker dat u meteen geholpen wordt en hoeft u niet te wachten.

Waarom moet ik goud verkopen

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier