Waar kan ik terecht voor verkopen goud in Amsterdam?

Verkopen goud Amsterdam? Dan is het voor u natuurlijk belangrijk te weten dat u bij een betrouwbaar adres aanklopt. Een goud inkoper waar u zeker weet dat u een eerlijke prijs ontvangt. Het verkopen van goud in Amsterdam wordt om verschillende redenen gedaan. Het kan gaan om een item dat u niet meer mooi vindt. Of u verkeert in een situatie dat u het geld dat het sieraad opbrengt goed kunt gebruiken. Wat uw reden voor verkoop ook is, u bent van harte welkom bij Zilver & Goud Inkoop Amsterdam. Wij kopen gouden sieraden, gouden munten, luxe horloges en ook zilverwaren in. U ontvangt hiervoor altijd een eerlijke, marktconforme prijs.

Kan ik zonder fysieke taxatie een prijsopgave krijgen?

Bij verkopen goud Amsterdam spelen verschillende factoren een rol. Het is daarom meestal niet mogelijk om van een item op afstand de waarde te bepalen. Er kan een indicatie worden gegeven, maar hier kunnen geen rechten aan worden verbonden. Als u langskomt met uw item wordt dit zorgvuldig beoordeeld. Er wordt bijvoorbeeld gekeken om hoeveel karaat goud het gaat en hoeveel gram goud er is verwerkt. Hiervoor wordt een precisieweegschaal gebruikt en beproefde methodes om de hoogte van het karaat vast te stellen. Pas dan kan aan u een aanbod worden gedaan om het item in te kopen. U bepaalt uiteraard altijd zelf u het bod accepteert. Het is daarbij belangrijk om te weten dat de prijs van goud altijd aan schommelingen onderhevig is. De goudprijs is afhankelijk van vraag en aanbod op de internationale markt.

Kan ik zonder fysieke taxatie een prijsopgave krijgen?

Verkopen van oud goud

Voor het verkopen van oud goud in Amsterdam bent u uiteraard ook welkom bij Zilver & Goud Inkoop Amsterdam. Oud goud wordt doorgaans niet ingekocht om door te verkopen. Het goud wordt omgesmolten zodat het kan worden hergebruikt door goudsmeden. U ontvangt hiervoor een prijs per gram goud, gebaseerd op de hoogte van het karaat. Ook hier wordt met behulp van een zeer nauwkeurige weging het aantal grammen goud bepaald zodat u de op dat moment geldende goudprijs kan worden geboden. U krijgt het bedrag dat u wordt geboden cash, u kunt dus direct over het geld beschikken.

Niet alleen gouden sieraden zijn welkom

Niet alleen gouden sieraden zijn welkom

Bij Zilver & Goud Inkoop Amsterdam kunt u niet alleen gouden sieraden verkopen. Wij kopen ook gouden munten en andere gouden voorwerpen in. Daarnaast kunt u luxe horloges bij ons te koop aanbieden. Ook bij horloges is het belangrijk dat u een certificaat van echtheid kunt overleggen. Dit zal de waarde positief beïnvloeden. Zoals uit de naam van ons bedrijf al blijkt kopen wij ook zilver in. De zilverprijs wordt net als die van goud bepaald aan de hand van het gewicht van het aangeboden object.

Wij taxeren graag uw gouden of zilveren voorwerpen

Wilt u goud verkopen in Amsterdam? Breng dan een bezoek aan ons adres in De Pijp. Het adres vindt u op de website. Hier staan ook onze openingstijden vermeld en leest u meer informatie over de inkoop en verkoop van goud en zilver. U kunt rekenen op onze deskundigheid en uiteraard ook op discretie als u bij ons komt om uw goud te verkopen.

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier