Waar kan ik mijn juwelen verkopen?

Heeft u juwelen in de kast liggen die u niet meer draagt? Dan vraagt u zich wellicht wel eens af ‘waar kan ik mijn juwelen verkopen?’. U wilt er niet zomaar afstand van doen, u wilt er een mooie prijs voor krijgen. Misschien wilt u het geld investeren in sieraden die beter bij uw smaak van vandaag de dag passen. Misschien heeft u er een andere bestemming voor. Wat uw doel ook is, u kunt uw sieraden verkopen bij een ervaren en betrouwbare inkoper van goud in Amsterdam. Als u uw juwelen hier te koop aanbiedt dan weet u zeker dat u er een eerlijke prijs voor krijgt.

De hoogste prijs voor uw juwelen

Een mooie opbrengst voor uw juwelen, dat is natuurlijk uw doel. De prijs van goud verschilt per dag. Maar goud is en blijft een waardevol edelmetaal dat niet zomaar zijn waarde zal verliezen. Niet voor niets is de waarde van het geld van een land in goud vertegenwoordigd. U kunt natuurlijk zelf de goudprijs in de gaten houden en uw slag slaan als deze op het door u gewenste niveau staat. Maar ook als u uw juwelen wilt verkopen omdat u het geld op dat moment graag in handen wilt hebben dan zult u er altijd een hoge prijs voor krijgen als u een bezoek brengt aan Zilver & Goud Inkoop Amsterdam. Hier wordt uw goud door een ervaren expert beoordeeld en u krijgt het bod direct te horen.

De hoogste prijs voor uw juwelen

De waarde van merksieraden

Bij de inkoop van juwelen wordt er onderscheid gemaakt tussen merksieraden en juwelen zonder certificaat. Als het om een juweel van een bekend merk gaat zoals Chopard of Cartier dan verhoogt dat de waarde. Sieraden van bekende ontwerpers kunnen vaak worden verkocht aan een liefhebber of verzamelaar. Is er geen certificaat dan wordt de waarde alleen bepaald aan de hand van het gewicht en het karaat van het goud. Maar ook dan kan er een mooie waarde uitkomen waar u zeker tevreden over zult zijn.

Wat is de waarde van mijn juweel?

Wat is de waarde van mijn juweel?

Bij juwelen wordt de waarde van het goud bepaald aan de hand van het karaat. Vaak staat dit in het sieraad gegraveerd. Zo niet dan kan het worden bepaald met behulp van een toetssteen en koningswater. De prijs per gram goud is afhankelijk van het karaat, hoe hoger het karaat des te hoger de prijs.

Verkoop uw juwelen voor de beste prijs

Heeft u juwelen die u niet meer draagt of die uit een erfenis komen, of vindt u ze zelf niet mooi? En heeft u het antwoord nog niet op: ‘waar kan ik mijn juwelen verkopen?De oplossing is simpel, deze kunt u verkopen bij Zilver & Goud Inkoop Amsterdam. Wij bepalen op professionele wijze de waarde van uw juwelen en betalen eerlijk en direct de waarde aan u uit. U bent van harte welkom tijdens onze openingstijden die te vinden zijn op de website. Hier vindt u ook ons vestigingsadres.

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier