Waar kan ik het best mijn goud verkopen?

Goud verkopen vinden veel mensen erg spannend. Krijg ik wel een goede prijs en natuurlijk de vraag: waar best goud verkopen? Krijg ik geen spijt dat ik een gouden sieraad heb verkocht? Als u gouden sieraden heeft die u niet of niet meer draagt dan is het natuurlijk zonde om ze in de kast te laten liggen. Als u ze niet in de familie wilt houden is verkopen een prima optie. Met de opbrengst kunt u doen wat u wilt. Wellicht een ander sieraad kopen dat wel bij uw smaak past, maar hier bent u uiteraard volledig vrij in. Als u besluit om te verkopen dan wilt u natuurlijk de beste prijs krijgen.

Verkoop uw goud aan een goudinkoper

Waar best goud verkopen? Wilt u goud verkopen dan is uw eerste ingeving wellicht om naar een juwelier te gaan. Juweliers zijn wat talrijker dan goudinkopers en dus gemakkelijker te vinden. Maar u loopt een risico als u uw gouden sieraad bij een juwelier te koop aanbiedt. Een goudinkoper geeft namelijk in veel gevallen een betere prijs. Dit komt doordat zij een beter netwerk hebben en uw stukken dus sneller weer kunnen verhandelen. Ga dus als u de best mogelijke prijs wilt als u goud verkoopt naar een ervaren inkoper van goud en zilver.

Verkoop uw goud aan een goudinkoper

Een goudinkoper met ervaring

Wilt u goud verkopen tegen de beste prijs, ga dan naar een ervaren goudinkoper zoals Zilver & Goud Inkoop in Amsterdam. Het kantoor is al vele jaren een begrip in de hoofdstad. U kunt er zonder afspraak terecht, maar u kunt ook vooraf contact opnemen om een tijd af te spreken. Het voordeel van dat laatste is dat er een medewerker voor u klaar staat en dat u dus niet te maken krijgt met mogelijke wachttijden. De stukken die u wilt verkopen worden direct getaxeerd en u krijgt meteen een bod. Gaat u hiermee akkoord dan kan dit bedrag vrijwel altijd direct cash aan u worden uitgekeerd. U kunt er ook voor kiezen om het bedrag op uw bankrekening te laten overmaken.

Hoe weet ik dat ik een goede prijs krijg voor mijn goud?

Hoe weet ik dat ik een goede prijs krijg voor mijn goud?

Als u geen kennis van zaken heeft over de waarde van gouden sieraden dan kunnen we ons voorstellen dat u twijfelt of de geboden prijs voor uw gouden ketting, ring of broche wel de beste prijs is. Maar u kunt ervan verzekerd zijn dat u bij Zilver & Goud Inkoop altijd een goede prijs krijgt. Onze prijzen liggen vaak hoger dan wanneer u de plaatselijke juwelier laat taxeren. Dat komt doordat wij alles in huis hebben om uw oude sieraden op waarde te schatten en er ook een goede afzetmarkt voor hebben. Wilt u de beste prijs voor uw goud dan is een bezoek aan één van onze ervaren goudinkopers zeker aan te raden.

Goud verkopen voor geld

Iedereen heeft zijn eigen reden om goud te verkopen. Een mooi bedrag voor uw goud is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Zit u deze maand krap bij kas en moeten er nog rekeningen betaald worden? U bent niet de enige, dit komt heel vaak voor en goud verkopen is hiervoor een slimme oplossing. Of verkoopt u uw oude sieraadstuk om met het geld iets nieuws te kopen? Gaat het om grote hoeveelheden goud, dan heeft u zelfs een mooi extraatje voor het boeken van een vakantie of de boodschappen. Vraagt u zich af: waar best goud verkopen? Ongeacht de reden kunt u altijd bij ons langskomen om uw goud te laten taxeren. Wij snappen het als u het geld snel nodig heeft en daarom bieden we ook een directe uitbetaling in contant geld.

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier