Waar kan ik fysiek goud verkopen?

Als u online zoekt naar ‘waar fysiek goud verkopen’, zult u een hoop mogelijkheden vinden om goud te verkopen. Naast de verkoop bij een wisselkantoor of juwelier, kunt u namelijk ook online goud kopen en verkopen. Dit gaat voornamelijk via de zogeheten ETF’s en aandelen in goudmijnen. We leggen hier de grootste verschillen uit. Tastbaar goud verkopen

Wanneer u online aan de slag gaat met ETF’s, heeft u geen tastbaar goud. Met een ETF kunt u beleggen in een passief beheerd beleggingsfonds. ETF’s volgen namelijk de onderliggende beurs- of aandelenindex. Hiermee kunt u op den duur winst behalen door de goudwaarde nauwkeurig te volgen. Hier is nog een hoop over te vertellen, maar de kans is groot dat u hier eigenlijk niet naar op zoek was. Wilt u gewoon tastbaar goud verkopen, zoals een kettinkje, armband, goudbaren of gouden munten? Dit verkoopt u niet online, maar gewoon gemakkelijk bij de goudinkoper.

Uw sieraden verkopen voor een mooi bedrag

Heeft u gouden of zilveren sieraden die u niet meer draagt omdat u ze niet mooi vindt of omdat er schade aan is? Het is natuurlijk zonde om dit soort sieraden in een la te laten liggen. U kunt ze namelijk verkopen en een mooi bedrag krijgen voor de goudwaarde. De inkoper kan snel zien hoeveel goud er gebruikt is voor het sieraad, dit wordt uitgedrukt in karaat. Veel gouden sieraden zijn 14-karaats. Sieraden met 18- of 22-karaats goud zijn uiteraard kostbaarder. Vaak wordt de hoeveelheid goud met een merkje ook op het sieraad aangegeven. Als het sieraad een certificaat heeft dan staat hierin uiteraard vermeld wat de kwaliteit van het goud is.

Uw sieraden verkopen voor een mooi bedrag

Direct een uitbetaling voor uw goud

Als u uw gouden sieraden fysiek verkoopt, dan profiteert u van een groot voordeel. U kunt namelijk altijd zelf bepalen wanneer u uw goud wilt verkopen of geld nodig heeft. Gaat u met aandelen of EFT’s aan de slag, dan kost het aardig wat moeite om uiteindelijk uw goud weer te verkopen en het geld te laten uitbetalen. Wanneer u gewoon naar een goudinkoper gaat met sieraden of gouden voorwerpen, kunt u uw goud verkopen voor cash.

Een goede prijs voor uw goud

Een goede prijs voor uw goud

Dan rest nog de vraag, waar fysiek goud verkopen? U bent altijd welkom op het kantoor van Zilver & Goud Inkoop Amsterdam. Wij kopen niet alleen sieraden maar u kunt ook terecht voor het verkopen van gouden munten en het verkopen van zilveren munten. Ook kunt u bij ons bijzondere horloges te koop aanbieden, zoals van Cartier of Chopard. We geven altijd een eerlijk en gunstig bedrag voor uw waardevolle horloge. U krijgt het overeengekomen bedrag naar wens cash of op uw rekening uitbetaald. U hoeft niet bang te zijn dat u hiervoor andere sieraden moet kopen.

Persoonlijke aandacht bij de verkoop van uw goud

Veel van onze klanten stellen prijs op persoonlijke aandacht als ze hun goud komen verkopen. Het gaat tenslotte niet om een pakje boter. U kunt altijd langskomen tijdens de openingstijden om vrijblijvend uw sieraden te laten taxeren. Onze medewerkers staan voor u klaar om zorgvuldig naar uw sieraden te kijken en een taxatie uit te voeren. De taxateur bekijkt uw stukken en neemt de tijd om uw vragen te beantwoorden. Ook als u een persoonlijke afspraak via de website heeft gemaakt wordt u uiteraard niet verplicht tot verkoop.

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier