Waar goud verkopen?

Waar goud verkopen? Veel mensen vragen zichzelf dit af omdat ze nog oude sieraden hebben liggen waar ze niks meer mee doen. Gouden sieraden en andere gouden objecten kunt u prima verkopen tegen een mooi bedrag. Het is wel belangrijk dat u voor een betrouwbare handel kiest waar u een eerlijk bedrag krijgt uitbetaald. Waar kunt u uw goud het best verkopen?

Goud verkopen bij goudinkopers en wisselkantoren

Waar u goud verkoopt, verschilt natuurlijk per stad. In bijna elke stad is wel een zaak te vinden die goud inkoopt. Het gaat dan om goudinkopers of wisselkantoren. Beide doen hetzelfde, namelijk uw goud taxeren en vervolgens een passende vergoeding aanbieden. U kunt hier soms ook terecht voor de verkoop van zilver en diamanten, maar niet altijd. Ook voor zilver inkoop kunt u bij zo een kantoor terecht. Wij van Zilver & Goud Inkoop Amsterdam zijn al meer dan twee decennia de betrouwbare goud en zilver inkoop kantoor.

Waar goud verkopen in Nederland

Waar goud verkopen? Zilver & Goud Inkoop Amsterdam!

Vraagt u zich af waar u het best goud kunt verkopen in Noord-Holland? Zilver & Goud Inkoop Amsterdam biedt de meest betrouwbare service. U kunt ons gemakkelijk bereiken via het openbaar vervoer of parkeren voor de deur. U bent altijd welkom om uw sieraden of andere zilveren of gouden voorwerpen te laten taxeren. Ook als u van ver weg moet komen, is het zeker de moeite waard om even te reizen. We werken namelijk samen met gediplomeerde taxateurs die een eerlijk bod doen. Zo bent u in een keer klaar en hoeft u niet verschillende zaken af te gaan.

Wat kan ik inleveren bij een goudinkoper?

Wat u allemaal kunt aanbieden, is afhankelijk van waar u goud wilt verkopen. Zo nemen niet alle inkopers goudbaren of gouden munten aan. Heeft u sieraden waar ook diamanten inzitten? Ook dit kunt u niet overal kwijt. Kiest u voor Zilver & Goud Inkoop Amsterdam, dan kunt u bijna alles inleveren. We nemen oude en ook kapotte sieraden aan. Ook met antieke sieraden kunt u bij ons terecht. Verder kopen we munten zoals Krugerrand en American Eagle in, maar ook LBMA goudbaren, merkhorloges en goud met diamanten.

Hoe gaat de taxateur te werk?

Om uw goud te taxeren, kijkt de taxateur naar enkele belangrijke factoren. Zo wordt er gekeken naar de marktwaarde en koers, die overigens altijd onderhevig zijn aan schommelingen. Verder kijken we naar het goudgehalte. Dit kan erg uiteenlopen; van een zeer laag goudgehalte tot 24 karaat goud. Vooral bij antieke sieraden is dit vaak spannend om te onderzoeken. U kunt ook met kapotte sieraden of voorwerpen bij ons terecht. Denk hierbij aan een doormidden gebroken armband of beschadigde gouden munten. We kijken wel naar hoe goed deze zijn onderhouden en bieden u vervolgens een eerlijk bedrag aan voor uw goud.

Waar gaat u uw goud verkopen?

Natuurlijk kiest u het liefst voor een betrouwbaar goud inkoop bedrijf. Doet u dit niet, dan loopt u het risico dat u te weinig geld krijgt voor uw waardevolle spullen. Kies altijd voor gediplomeerde taxateurs. Zilver & Goud Inkoop Amsterdam is lid van de Federatie Goud & Zilver. Dit is een branchevereniging voor de goud- en zilverbranche. De vereniging garandeert de vakkundigheid van alle aangesloten leden. Wilt u direct kiezen voor een betrouwbare inkoper? Neem dan contact op met Zilver & Goud Inkoop Amsterdam, of bezoek ons tijdens de openingstijden. Onze taxateurs staan klaar om uw gouden spullen eerlijk en professioneel te taxeren.

Waar kan je goud verkopen

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier