Inkoop goud en zilver in Amsterdam

Inkoop goud en zilver Amsterdam is al meer dan een eeuw gaande. Amsterdam is het kloppend hart van de handel in edelmetalen en edelstenen sinds mensenheugenis. Vandaag de dag kunt u terecht bij Zilver & Goud Inkoop Amsterdam, gevestigd in Amsterdam Zuid. Hier treft u ervaren inkopers die uw items van zilver of goud graag voor u taxeren. Dit gebeurt altijd met grote nauwkeurigheid. U krijgt altijd een eerlijk bod, wat u overigens niet verplicht bent te accepteren. U beslist altijd zelf of u wel of niet wilt verkopen.

De ontwikkeling van de goud- en zilverprijs

Goud en zilver zijn beide edelmetalen. Dat betekent dat ze voor een redelijk constante, meestal gestaag stijgende prijs op de markt worden aangeboden. Desondanks kan nooit een prijs- of waardestijging worden gegarandeerd. De prijs van goud en zilver is onderhevig aan schommelingen, net zoals die van vreemde valuta of aandelen in een bedrijf. Ontwikkelingen in de wereld kunnen ervoor zorgen dat de prijs stijgt of juist daalt. Het is dus deels een kwestie van het juiste moment kiezen om uw goud of zilver te verkopen.

De ontwikkeling van de goud- en zilverprijs

Welke prijs krijg ik bij de inkoop van goud of zilver in Amsterdam?

De prijs van edelmetaal is afhankelijk van een aantal factoren. Bij de inkoop van goud en zilver in Amsterdam is ten eerste het gewicht van groot belang. Hoeveel gram goud of zilver wijst de precisieweegschaal aan? Daarnaast wordt bij goud nog bepaald om hoeveel karaat goud het gaat. Een 8-karaats broche levert vanzelfsprekend minder op dan een 18-karaats collier. Maar het aantal grammen is natuurlijk ook van belang en ook het feit of er edelstenen in het sieraad zijn verwerkt. Datzelfde geldt voor zilver. Er geldt een prijs per gram goud, de waarde van verwerkte edelstenen wordt hierbij opgeteld.

Verkoop uw sieraden voor een mooie opbrengst

Verkoop uw sieraden voor een mooie opbrengst

Heeft u gouden of zilveren sieraden in de kast liggen die u niet meer draagt? Bezit u een collectie munten van goud of zilver die u graag wilt verkopen zodat u vrij over de opbrengst kunt beschikken? Voor de inkoop goud en zilver Amsterdam bent u van harte welkom bij Zilver & Goud Inkoop Amsterdam. Wij zullen uw items met zorg taxeren. U krijgt vervolgens van ons een bod. Als u dit accepteert dan kan er direct tot cash uitbetaling worden overgegaan. De getaxeerde waarde krijgt u dus direct, contant, in handen en kunt u vrij besteden.

Kom langs en laat uw goud en zilver waarderen

Bent u benieuwd naar de hedendaagse waarde van uw gouden en/of zilveren voorwerp of sieraad? Kom dan gerust eens langs in onze winkel. U vindt onze openingstijden en ons adres op de website. Er is altijd een ervaren taxateur aanwezig om uw ring, ketting, broche of munt te bekijken en hier direct een waarde aan tet koppelen. U kunt direct tot verkoop overgaan, maar natuurlijk mag u er ook gerust nog even over nadenken en op een later moment terugkomen.

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier