Goudbaren kopen als investering

Goudbaren kopen om uw vermogen op een eeuwenoude manier veilig te stellen wordt steeds vaker gedaan. Deze stap wordt onder andere ingegeven door het feit dat sparen bij de bank geen winst meer oplevert. Sterker nog: als uw vermogen een bepaalde grens overschrijdt dan wordt er bij steeds meer banken een negatieve rente berekend. U kunt uw geld ook beleggen in aandelen of obligaties van bedrijven. Maar daarbij loopt u het risico uw inleg te verliezen of sterk te zien verminderen als het slecht gaat met het bedrijf. Investeren in goud wordt daarom door velen als best veilig beschouwd.

Goud is waardevast

Wilt u vandaag goudbaren kopen? Dan is de verkoopprijs gekoppeld aan de actuele goudkoers. Deze koers fluctueert. Het kan dus zijn dat uw goud een week later meer of minder waard is. Maar de kans dat goud ineens fors in waarde daalt zodat u bij verkoop een zeer groot verlies lijdt, komt vrij zelden voor. Natuurlijk blijft investeren altijd een risico inhouden. Maar de goudprijs vertoont de afgelopen eeuwen stijgende trend. Vandaag een goudbaar kopen en deze over pakweg tien jaar verkopen kan dus veel winst opleveren. Hoe hoog die winst is, hangt uiteraard af van hoe de goudkoers zich in de voorbije periode heeft ontwikkeld. Een keiharde garantie over winst valt dan ook nooit te geven.

Goud is waardevast

Waar kan ik veilig goud inkopen?

Als u goud wilt inkopen dan zoekt u natuurlijk een betrouwbaar adres. U wilt er zeker van zijn dat u echt goud in handen krijgt in het aantal karaat of het gewicht dat wordt aangegeven. Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om veilig goud in te kopen, dan kunt u het best een kijkje nemen bij Goudpensioen.nl – op deze website krijgt u meer informatie over goud kopen.

Goud kopen in de winkel

Goud kopen in de winkel

Goudpensioen heeft ook een fysieke winkel in Amsterdam. Hier kunt u terecht voor goudbaren kopen in verschillende gewichten. Hierdoor is er altijd wel een goudbaar te koop in uw gewenste prijsklasse. Overigens kunt u hier ook gouden munten of zelfs goud granulaat kopen. Goudpensioen verkoopt overigens ook zilver. Zilver is een metaal dat veel minder waard is dan goud, maar het is en blijft een edelmetaal met een goede kans op waardevermeerdering als het na verloop van jaren weer wordt verkocht. Liever zilver? Zilverbaren, zilveren munten en zilveren muntbaren vallen ook onder de opties.  

Veilig betalen en thuis bezorgen

Niet iedereen vindt het fijn om goudbaren in een fysieke winkel te kopen. Sommigen vinden het namelijk niet prettig om goudbaren mee te dragen over straat. De meeste goudbaren passen overigens gewoon in uw tas of zelfs in uw portemonnee. Er is ook een alternatief mogelijk, namelijk de goudbaren online bestellen in de webshop van Goudpensioen. U kunt hier rustig uw keuze maken voor een bepaalde goud- of zilverbaar en bestelt deze veilig en gemakkelijk online. 

Kan ik mijn goudbaren altijd weer verkopen?

Als u goudbaren in uw bezit heeft en u wilt de waarde die zij vertegenwoordigen in handen krijgen, dan kunt u het goud te koop aanbieden bij Zilver & Goud Inkoop Amsterdam. De waarde wordt bepaald aan de hand van het gewicht en de op dat moment actuele goudprijs. U kunt het bedrag dat uw goudbaren waard zijn vaak direct cash laten uitbetalen. Of laat het bedrag gewoon op uw bankrekening storten, wel zo makkelijk.

Kan ik mijn goudbaren altijd weer verkopen?

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier