Benieuwd naar de goud inkoop waarde van uw sieraden?

Als u goud wilt verkopen dan denkt u misschien dat hierbij altijd een certificaat van echtheid moet worden geleverd. Bij Zilver & Goud Inkoop kunt u ook goud verkopen zonder certificaat. Als u documenten of originele opbergdoosjes van sieraden heeft dan is dat natuurlijk wel fijn. Maar u kunt bij ons altijd uw goud verkopen. Onze ervaren medewerkers kunnen zonder problemen de waarde bepalen aan de hand van het goudgehalte van het sieraad of de goudbaar die u te koop aanbiedt.

Goudbaar verkopen met of zonder certificaat

Wanneer u een baar goud in bezit heeft dan wordt hier doorgaans een certificaat van echtheid bij afgegeven als het gaat om 24-karaats goud. Wanneer u het goud wilt verkopen dan is het handig als u dit certificaat erbij kunt leveren. Wilt u uw goud verkopen zonder certificaat dan is dat in principe geen enkel probleem. Het goud wordt gewogen en aan de hand daarvan wordt het karaat en de prijs bepaald. U kunt de opbrengst direct cash in handen krijgen en het geld als u wilt meteen besteden.

Gouden sieraden verkopen zonder certificaat

Als u gouden sieraden wilt verkopen dan kan het gebeuren dat u geen certificaat van echtheid heeft. Dit is bijvoorbeeld aan de orde als het om een erfstuk gaat waarvan de officiële papieren zijn zoekgeraakt. Ook dit soort sieraden worden door ons gewoon ingekocht. Wij bepalen het goudgehalte en bieden u vervolgens een inkoopprijs. Als er bij een merksieraad geen certificaat van echtheid kan worden overlegd dan drukt dat natuurlijk wel de waarde. Wilt u de beste prijs voor het sieraad lever het dan aan met certificaat van echtheid en originele opbergdoos. Omdat wij het sieraad dan ook weer compleet kunnen verkopen kunnen wij u een hogere prijs bieden.

Waarom zou u uw goud verkopen?

Waarom zou u uw goud verkopen?

Sommige mensen hebben goud in bezit als belegging. Als u uw goud wilt verkopen om bijvoorbeeld uw pensioen te ondersteunen dan kan dat een mooie gelegenheid zijn om Zilver & Goud Inkoop in Amsterdam te bezoeken. Wij taxeren uw goudbaren of gouden sieraden en u krijgt van ons direct en aanbod. Gaat u daarmee akkoord dan kan het bedrag direct aan u worden uitgekeerd. Wilt u de opbrengst liever op uw bankrekening gestort krijgen? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Krijg de beste prijs voor uw goud

Goud verkopen zonder certificaat? Dan wilt u hiervoor natuurlijk de beste prijs krijgen. Bij Zilver & Goud Inkoop Amsterdam heeft u te maken met ervaren inkopers. Wij taxeren dat wat u aanbiedt direct. Een afspraak is absoluut niet nodig, u kunt gewoon langskomen tijdens de openingstijden. Wij kijken ernaar uit om uw goud voor u te taxeren en als u wilt in te kopen.

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier