Goud verkopen voor de beste prijs

Goud verkopen beste prijs? Als u goud heeft waar u niets meer mee doet dan wilt u het wellicht verkopen. Als u verkoop overweegt dan wilt u natuurlijk een mooi bedrag ontvangen. Uw goud verkopen voor de beste prijs doet u bij een fysieke goudhandelaar in Amsterdam. Daar kan uw sieraad, gouden munt of ander gouden object goed worden beoordeeld en krijgt u er een eerlijke prijs voor. De taxatie gaat een stuk zorgvuldiger dan in sommige tv-series waar een smoezelige handelaar een blik werpt op wat er op zijn toonbank wordt gelegd en vervolgens tamelijk ongeïnteresseerd een prijs noemt. Goud verkopen voor de beste prijs doet u dus bij een inkoper die dat wat u aanbiedt op juiste waarde weet te schatten.

Zo wordt de waarde van uw goud bepaald

Leidend voor hoeveel u krijgt voor uw goud is de goudprijs van dat moment. De prijs van goud is variabel. Er is vaak geen sprake van spectaculaire stijging of dalingen van de goudprijs, maar er kunnen wel degelijk van dag tot dag verschillen in zitten. Wat er uiteindelijk aan u wordt uitbetaald hangt af van het gewicht, de prijs van goud wordt namelijk per gram berekend. Het gewicht wordt bepaald met een precisieweegschaal. De kwaliteit van goud wordt uitgedrukt in karaat. Als er geen goudkeurtje in het sieraad aanwezig is dan wordt het karaat bepaald met behulp van een toetssteen en koningswater.

De waarde van merksieraden

Wanneer u goud aanbiedt dan is alleen het gewicht en het aantal karaat van het goud van belang. Maar als het gaat om een mooie merksieraad van Tiffany & Co of een collier van Cartier dan is de waarde van een iets andere orde. Daarom is het belangrijk om bij merksieraden of luxe horloges altijd het certificaat van echtheid te bewaren, net zoals de originele bewaardoos.

Kies voor de beste prijs voor uw goud

Goud verkopen voor de beste prijs begint met een bezoek brengen aan het juiste adres. Ga naar Zilver & Goud Inkoop Amsterdam als u gouden sieraden of andere gouden voorwerpen wilt verkopen. Een ervaren inkoper helpt u en taxeert uw object volgens de hiervoor geldende procedures. Vervolgens wordt u verteld wat er voor het object betaald kan worden. U bent nooit verplicht tot verkoop. U betaalt geen kosten voor de taxatie als u besluit om toch niet te verkopen. Maar bedenk wel dat u elders zeer waarschijnlijk niet meer krijgt, eerder minder. Laat u ook zeker niet verleiden tot online verkoop van uw goud. Bezoek een fysieke winkel om misleiding en andere narigheid te voorkomen.

Wilt u de beste prijs voor uw goud?

Wilt u ook goud verkopen beste prijs? Bezoek ons dan in Amsterdam. Ons adres en de openingstijden zijn te vinden op de website. Hier leest u ook meer informatie over hoe wij te werk gaan en welke gouden en ook zilveren objecten u bij ons kunt aanbieden. Wij zien u graag en zullen een mooi bod doen op uw goud.

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier