Goud verkopen voor cash

Wilt u goud verkopen voor cash? Kom dan langs bij onze ervaren taxateurs. Wij kopen gouden sieraden en gouden munten en bieden u daar een eerlijke prijs voor. De goudprijs fluctueert, dus we kunnen hier nog geen bedrag per gram goud benoemen. Maar u bent er altijd zeker van dat u een goede prijs krijgt.

Sieraden die u niet meer draagt verkopen

U kunt sieraden die u niet draagt verkopen voor cash geld. De hoeveelheid goud wordt nauwkeurig bepaald en u krijgt van Zilver & Goud Inkoop Amsterdam een bod. Dit kunt u accepteren of niet, het staat u vrij om te verkopen. Maar kunt u het geld goed gebruiken en wilt u direct uw goud verkopen voor cash? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Cash ontvangen voor erfstukken

Zitten er sieraden in de erfenis van een overleden dierbare? Dan kunt u deze natuurlijk onder de erfgenamen verdelen. Maar stel er is maar één mooi stuk met een behoorlijke waarde en er zijn meerdere erfgenamen. Geen van u wilt het sieraad gaan dragen. Dan is verkopen aan een ervaren goudinkoper een prima optie. U ontvangt direct cash voor uw goud en u kunt de opbrengst dus meteen verdelen onder de erfgenamen. Zo ontstaat er geen onenigheid over de verdeling van de nalatenschap en u kunt de opbrengst besteden zoals u wilt. Uiteraard geldt dit ook voor het aanbieden van meerdere sieraden of bijzondere horloges.

Goud en zilver aanbieden voor cash

Goud en zilver aanbieden voor cash

U kunt bij Zilver & Goud Inkoop Amsterdam terecht voor de verkoop van zowel goud als zilver. Wij taxeren dat wat u aanbiedt en u hoort meteen de waarde. U kunt bij ons gouden sieraden verkopen maar ook gouden munten zoals Gouden Tientjes. Daarnaast kopen wij zilveren sieraden, bestek, gebruiksvoorwerpen en zilveren munten in. Bevat een sieraad een diamant dan wordt deze uiteraard bij de taxatie meegenomen. Heeft u een bijzonder horloge dat u niet meer draagt, bijvoorbeeld van het merk Rolex, Breitling of Omega en is het nog in goede staat? Ook daar bieden wij u graag een mooie prijs voor.

Krijg direct cash voor uw goud

Wilt u uw goud verkopen voor cash en wilt u direct de beschikking hebben over het geld? Dan is een bezoek aan Zilver en Goud Inkoop zeker een aanrader. Wij taxeren en als u akkoord gaat met het bod dat wij u doen dan kan het bedrag in de meeste gevallen direct aan u worden uitbetaald. Overmaken op een bankrekening behoort ook tot de mogelijkheden.

Verkoop uw sieraden bij een goed adres

Zilver en Goud Inkoop, gevestigd in Amsterdam, is al vele jaren een bekend adres voor de in- en verkoop van gouden en zilveren sieraden. U kunt langskomen tijdens onze openingstijden, die te vinden zijn op de website. Een afspraak maken is ook altijd mogelijk, maar niet verplicht. Onze medewerkers maken graag tijd voor u vrij om uw goud zorgvuldig te taxeren. Uw goud verkopen voor cash is geheel vrijblijvend. Wilt u het goudstuk toch niet kwijt? Ook na de taxatie bent u niet verplicht om iets te verkopen. Kom dus gerust eens vrijblijvend langs en we helpen u graag verder. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen als u wilt verkopen.

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier