Goud verkopen bij de juwelier

Als u goud wilt verkopen dan is uw eerste ingeving waarschijnlijk goud verkopen bij de juwelier. Zij kopen meestal goud en zilver in en geven hier een redelijke prijs voor. Maar soms is de inkoop wel gebonden aan bepaalde voorwaarden waar u wellicht niet aan wilt of kunt voldoen. Daarom is het in veel gevallen beter om een goudinkoper te bezoeken. Zilver & Goud Inkoop is zo’n adres. Wij ontmoeten u graag als u van plan bent om uw gouden sieraden of munten van de hand te doen.

Geen verplichting tot aankoop nieuwe sieraden

Een belangrijk voordeel als u uw goud bij ons verkoopt is dat er geen aankoopverplichting geldt. Veel juweliers willen uw oude goud wel inkopen maar voor de opbrengst of een deel ervan moet u ter plaatse nieuwe sieraden kopen. Doet u dat niet dan gaat de inkoop niet door of wordt er een lager bedrag geboden. Ook komt het voor dat u gouden sieraden bij een juwelier alleen kunt verkopen als u het officiële certificaat erbij kunt leveren. Daarom raden wij u aan om voor de verkoop van goud en zilver in eerste instantie een officiële inkoper te bezoeken.

Direct beschikken over de opbrengst

Als u uw goud te koop aanbiedt bij Zilver & Goud Inkoop dan kunnen wij u vrijwel altijd direct cash uitbetalen. Ideaal als het bijvoorbeeld gaat om goud dat uit een erfenis afkomstig is en waarvan de opbrengst over meerdere erfgenamen verdeeld moet worden. U kunt de begunstigden direct hun deel uitbetalen. Als de opbrengst voor uzelf is dan kunt u hier direct over beschikken. Het is ook mogelijk dat de inkoopprijs van uw goud op een bankrekening wordt gestort.

Inkoop van goud en zilver met een aantrekkelijk bod

Een juwelier koopt niet dagelijks goud en zilver in van particulieren. Veel juweliers hebben hier dan ook minder ervaring mee. De kans is daardoor groot dat u te weinig krijgt voor dat wat u aanbiedt. Dat kan de juwelier niet worden verweten, u moet ervan uit gaan dat u een goed bod krijgt. Maar bij Zilver & Goud Inkoop doen we dagelijks niets anders dan goud en zilver in- en verkopen. Ons netwerk is groot waardoor wij dat wat u aanbiedt vaak snel weer kunnen verhandelen. Daarom kunnen wij u in veel gevallen een betere prijs bieden. Zeker als het goud emotionele waarde voor u heeft is dat natuurlijk een prettige gedachte.

De beste prijs voor uw goud krijgt u bij de goudinkoper

Goud verkopen bij de juwelier? Dit raden we dus niet aan. We raden wel een goudinkoper aan. Wilt u uw goud verkopen dan ontvangt u de beste prijs bij een ervaren goudinkoper. Wij zijn hét adres in Amsterdam waar u de beste prijs krijgt voor uw gouden en ook zilveren sieraden. Daarnaast kopen wij ook munten van goud en zilver in en bijzondere horloges. Kom dus eerst bij ons langs in Amsterdam voordat u uw goud gaat verkopen bij een juwelier bij u in de buurt. Wij bieden vrijwel altijd een betere prijs.

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier