Goud kopen voor financiële zekerheid

Alhoewel klanten naar ons toekomen voor de verkoop van goud, krijgen we ook wel eens de vraag hoe en waar ze goud kunnen kopen. Als u uw geld wilt beleggen in een waardevast edelmetaal, dan is goud kopen zeker het overwegen waard. Alhoewel de goudprijs variabel is, is door de eeuwen heen keer op keer gebleken dat goud een waardevol metaal blijft dat vaak met de inflatie meestijgt. Als u uw geld niet op de bank wilt laten staan omdat deze geen rente meer uitkeert of zelfs negatieve rente berekent, dan kunt u uw geld in goud beleggen. Op het moment dat u het geld weer nodig heeft, verkoopt u uw goud en beschikt u direct over het geldbedrag. Wanneer u op het juiste moment verkoopt, krijgt u zelfs meer geld terug dan waarvoor u het goud heeft gekocht. We vertellen u hier meer over goud kopen en waar u dit veilig en gemakkelijk kunt doen.

De verzekering van een goed pensioen

Heeft u niet genoeg kunnen sparen voor een comfortabele oude dag? Dan is beleggen in goud een interessante alternatief. Als u vaak van werkgever bent gewisseld of als u een groot deel van uw werkzame leven als zelfstandig ondernemer heeft gewerkt en in die tijd geen pensioen heeft opgebouwd, dan moet u naar andere manieren zoeken om te zorgen voor een onbezorgde oude dag. Dat kan door goud te kopen bij een betrouwbare verkoper. Goudbaren worden verkocht op gewicht en bestaan doorgaans uit 24-karaats goud. U kunt eventueel het goud dat u als pensioenverzekering aankoopt voor de zekerheid opbergen in een kluis. Er zijn kluizen die in een woning kunnen worden geplaatst, u kunt bij veel banken ook een kluis huren.

Goud kopen bij een ervaren verkoper

Goud kopen als investering voor een later moment

Natuurlijk is uw pensioen niet de enige reden om goud te kopen. U kunt dit ook doen als u later de studie van uw kind wilt mee financieren. Als u bij de geboorte van een kind goud koopt en dit op zijn 18e verjaardag verkoopt, dan is de kans aanwezig dat het goud meer waard is geworden. Dit bedrag kunt u besteden voor collegegeld, maar u kunt uw kind ook een handje helpen om een woning te kopen of deze in te richten. De kans is aanwezig dat een goudbaar na pakweg 20 jaar toch meer waard is dan wanneer u het bedrag voor de aankoop ervan op een spaarrekening had gezet.

Goud koopt u bij een ervaren goud verkoper

Als u van plan bent om goudbaren te kopen, dan kunt u hiervoor terecht bij Goudpensioen in Amsterdam. Zij verkopen niet alleen goudbaren maar ook zilverbaren en waardevol platina en palladium. Deze producten zijn ook geschikt als investering. U vindt hier ook gouden en zilveren munten die geliefd zijn bij verzamelaars. Als u zelf verzamelt kunt u uw collectie uitbreiden. Maar u kunt natuurlijk ook starten met een nieuwe collectie en deze op een later moment weer verkopen.

Online goud kopen

Bij Goudpensioen.nl kunt u heel discreet online goud kopen. Via de website kunt u goud, zilver en andere waardevolle metalen aankopen. Uw bestelling wordt uiteraard altijd geleverd per verzekerd vervzending. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling persoonlijk op te halen in de winkel. Zo kunt u altijd rekenen op deskundig advies en uiteraard wordt er gewerkt met actuele prijzen.

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier