Goud inleveren voor geld

Er zijn meerdere redenen waarom mensen kiezen voor om goud inleveren voor geld. Het kan zijn dat u ooit een baar goud heeft gekocht met het idee om deze te verkopen op het moment dat u het geld wilt besteden. Het kan bijvoorbeeld een prima belegging zijn om de studie van uw kind te financieren of om een schuld af te lossen. Ook als het u financieel minder goed gaat kan het een overweging zijn om uw goud in te leveren voor geld. Ga hiervoor altijd naar een ervaren goudinkoper. Deze kan u een goede prijs geven voor uw gouden sieraden, uw gouden munten of goudbaren.

Waarom biedt een juwelier minder voor mijn goud?

Een goudinkoper heeft andere belangen dan een juwelier. Een juwelier koopt gouden sieraden in om ze te kunnen doorverkopen, soms ook aan een goudinkoper. De juwelier wil er natuurlijk ook iets aan verdienen. Gaat u direct naar een inkoper waar u goud kunt inleveren voor geld dan doet u direct zaken met de eind inkoper. Zo krijgt u dus de beste prijs. Bij Zilver & Goud Inkoop Amsterdam treft u ervaren inkopers die uw goud zeker op de juiste waarde kunnen schatten. Overigens is het vaak bij juweliers ook het geval dat u geen vergoeding krijgt, maar nieuwe sieraden mag uitzoeken.

Betere Prijs dan bij de Juwelier

Direct uitbetaald als u goud inlevert

Gaat u goud inleveren voor geld dan wilt u natuurlijk boter bij de vis. Dat komt goed uit. Bij Zilver & Goud Inkoop Amsterdam wordt de waarde van uw gouden objecten bepaald door een ervaren inkoper. Die doet u meteen een voorstel. Als u dit bod accepteert dan wordt het bedrag cash aan u uitbetaald. U kunt er direct over beschikken. Dit is ook ideaal als het gaat om een erfstuk dat u wilt verkopen omdat de opbrengst verdeeld moet worden. U kunt de mede erfgenamen direct hun deel uitbetalen.

Hoeveel krijgt u Uitbetaald

Hoeveel krijg ik uitbetaald voor mijn ingeleverde goud?

Natuurlijk bent u benieuwd hoeveel u krijgt uitbetaald. Goud inleveren voor geld betekent dat er wordt gekeken wat de kwaliteit van het goud is. Dit wordt uitgedrukt in karaat. Soms staat op het object gegraveerd hoeveel karaat goud het is. De inkoper zal hoe dan ook een toets doen om te controleren of de vermelding klopt. Als er geen kenmerk op staat wordt er ook getoetst. Dat gebeurt met koningswater en een toetssteen. Daarna wordt het object gewogen om te zien om hoeveel gram het gaat. Aan de hand daarvan wordt de prijs bepaald. Die prijs is afhankelijk van de goudprijs van dat moment. Die verschilt per dag, maar is over het algemeen redelijk stabiel. U beslist uiteraard zelf of u akkoord gaat met het aanbod en daadwerkelijk wilt verkopen.

Laat ons uw goud taxeren voor een eerlijke prijs.

Wilt u goud inleveren voor geld? Kom dan vrijblijvend bij ons langs. U vindt ons in Amsterdam De Pijp. De openingstijden van de winkel staan vermeld op de website. U kunt rekenen op een discrete afhandeling van uw transactie. Neem een identiteitsbewijs mee, want wij houden ons aan voorschriften om heling tegen te gaan. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt met uitzondering van justitie als daar directe aanleiding voor is.

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier