Goud inkopen in Amsterdam

Amsterdam is van oudsher en vandaag de dag nog steeds de stad waar handelaren in goud, zilver en edelstenen zich vestigen. Zoekt u een partij voor goud inkopen in Amsterdam? Dan kunt u kiezen uit verschillende inkopers die u een bod zullen doen voor het goud dat u van de hand wilt doen. Uiteraard bepaalt u zelf wat u doet met de opbrengst, hier zit geen enkele restrictie aan. Dit is één van de redenen dat velen u al voorgingen met een bezoek aan Zilver & Goud Inkoop Amsterdam.

Krijg een goede prijs voor uw goud

Voor  goud inkopen in Amsterdam kunt u op meerdere adressen terecht. Maar u wilt natuurlijk een zo goed mogelijke prijs krijgen voor uw gouden sieraden, munten of luxe horloge. Dat kan als u langskomt bij Zilver & Goud Inkoop Amsterdam. Hier worden uw objecten beoordeeld door een ervaren inkoper van goud. De beoordeling is op basis van het gewicht in goud en het karaat goud. Daarnaast kan het van belang zijn dat het gaat om een merksieraad of merk horloge. Als u een Rolex horloge te koop aanbiedt of een gouden collier met hanger van Cartier en u heeft hiervan ook het certificaat van echtheid, dan kan dit leiden tot een hoger bod bij verkoop.

Heeft een goud inkoper iets aan oud goud?

Ja zeker, oud goud behoudt altijd zijn waarde. Soms wordt gedacht dat oud goud niet zoveel meer waard is als nieuw goud. Zonde natuurlijk! Ook als het om antieke sieraden gaat of juwelen die niet goed onderhouden zijn. Met oud goud kunt u altijd terecht bij een goud inkoper. Zij bieden u een passende prijs aan die wordt bepaald aan de hand van het gewicht en goudgehalte.

Een Goede Prijs voor uw Goud

Voorschriften voor de verkoop van goud

Om heling van gestolen goederen tegen te gaan houden wij ons aan de richtlijnen van de politie bij het inkopen van goud in Amsterdam. Wij kopen alleen goud van meerderjarige personen en bij de verkoop dient u een geldig legitimatiebewijs te tonen.

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier