Goud inkoop voor de beste prijs

Goud inkoop beste prijs? Als u goud wilt verkopen dan wilt u daar een goede prijs voor krijgen. Goud heeft een vrij constante waarde en is daarom geliefd als belegging. Maar toch fluctueert de prijs en is het dus vooraf niet met 100% zekerheid te zeggen wat de opbrengst van uw goud zal zijn. Belangrijk bij de waardebepaling is uiteraard de hoogte van het karaat. Een 14-karaats ring levert minder op dan een 18- of 22-karaat sieraad. Het goudgehalte wordt door onze deskundigen zeer nauwkeurig bepaald zodat u altijd de beste prijs krijgt voor dat wat u ter inkoop aanbiedt.

Waarom verkopen mensen hun goud?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom iemand goud wil verkopen. Soms is er sprake van bittere noodzaak. Als er financiële problemen zijn en u heeft goud in uw bezit dan kan het een oplossing zijn om dit te verkopen. Het vinden van de goud inkoop beste prijs is dan erg belangrijk. Soms zijn er gouden of zilveren sieraden uit een erfenis. Als de opbrengst daarvan verdeeld moet worden dan is verkoop natuurlijk de beste optie, zeker als er waardeverschil zit in de verschillende stukken of als het gaat om slechts één maar wel kostbaar sieraad. Zo kan er geen onenigheid ontstaan en kunt u de waarde van de sieraden eerlijk onder de erfgenamen verdelen.

Waarom verkopen mensen hun goud?

Is een certificaat van echtheid nodig bij verkoop?

Bij Zilver & Goud Inkoop kopen wij uw goud in voor de beste prijs. Het is daarvoor niet nodig dat u een certificaat van echtheid overlegt. Wij kunnen de sieraden of munten die u aanbiedt zonder problemen taxeren en op echtheid controleren. Ook kunnen wij bij dit onderzoek het goudgehalte bepalen. Soms wordt dit met een merkje op het sieraad zelf aangegeven. Aan de hand van het goudgehalte en eventuele edelstenen die in het sieraad zijn verwerkt kunnen wij u een waarde geven. Het staat u uiteraard altijd vrij om te beslissen of u uw sieraad wel of niet wilt verkopen. Wanneer u een gouden sieraad heeft dat u wilt verkopen en u bezit het certificaat van echtheid en mogelijk ook de originele bewaardoos, dan is het altijd aan te raden deze mee te nemen. Hoe completer u uw te verkopen sieraden aanlevert, hoe hoger de prijs die wij kunnen bieden.

Hoe weet u zeker dat u een goede prijs krijgt voor uw goud?

Wij kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt of u echt een goede prijs krijgt voor uw goud. Wij kunnen claimen dat u bij Zilver & Goud Inkoop de beste prijs krijgt als u daar uw goud te koop aanbiedt, maar hoe weet u dat zeker? U kunt erop rekenen dat u te maken heeft met zeer ervaren inkopers van goud en zilver en altijd een goud inkoop beste prijs. Wij hebben vele jaren ervaring en ons kantoor in Amsterdam is tot ver buiten de hoofdstad bekend. U ontvangt de opbrengst ook direct cash in handen, wij houden van boter bij de vis zoals we dat al vele jaren gewend zijn. Wij verwelkomen u graag om uw goud voor u te taxeren.

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier