Goud Inkoop in Nederland

Als u goud wilt verkopen dan bent u bij Zilver & Goud Inkoop Amsterdam aan het juiste adres. Wij doen goud inkoop in Nederland  door middel van een transparante service en tegen de beste prijs. U kunt bij ons gouden sieraden verkopen zoals armbanden, broches, colliers en oorbellen. Daarnaast kopen wij  gouden voorwerpen in, voor onder andere gouden munten, goudbaren en sieraden inkoop bent u bij ons van harte welkom. De goudprijs van dat moment is bepalend voor het bod dat wij u kunnen doen.

Wat is mijn goud waard?

Het is vooraf lastig te zeggen hoeveel uw goud precies waard is. Daarvoor dient een nauwkeurige taxatie plaats te vinden. Deze doen wij direct voor u als u ons bezoekt voor goud inkoop in Nederland. Wij beoordelen uw objecten niet alleen op het percentage goud. Het is ook van belang of het om een merksieraad gaat, zoals van Cartier of Chopard. Heeft u hier het originele certificaat ook van dan kan er doorgaans een hoger bedrag worden geboden en uitgekeerd. Dit heeft te maken met de mogelijkheid om een dergelijk sieraad te verhandelen. Maar ook oud goud en ‘merkloos’ goud kunnen wij uiteraard van u inkopen.

De bepaling van de waarde is vakwerk

De waarde van een gouden voorwerp wordt niet alleen bepaald door het voorwerp op een weegschaal te leggen en op een knop te drukken. Er komt meer bij kijken. Zo moet eerst bepaald worden hoeveel karaat het goud is. Dit kan variëren van 8 tot 18 karaat als het om sieraden gaat. Soms wordt er een merkje op het sieraad gezet met de aanduiding voor het karaat, maar dit gebeurt niet altijd. Als een aanduiding ontbreekt wordt er met behulp van een toetssteen en koningswater bepaald hoeveel karaat het goud is. Met behulp van een precisieweegschaal wordt het gewicht bepaald. Hiervan moet soms het gewicht van een edelsteen of ander materiaal worden afgetrokken. Zo blijft alleen het gewicht in goud over. Hiervoor wordt vervolgens de prijs bepaald.

Verkoop uw goud aan een ervaren inkoper

Nu extra geld nodig?

Verkopen bij een professionele goud inkoper levert u een hoop voordelen op. Zo krijgt u altijd de beste prijs. Heeft u nu geld nodig? Dan maakt een paar euro natuurlijk al het verschil. Bij een goud inkoper wordt het goud op de officiële wijze getoetst en zo nauwkeurig getaxeerd. Laat u dit doen bij een juwelier, dan is het nog maar de vraag hoe ze goud toetsen en of dit nauwkeurig gebeurt. Het is natuurlijk zonde als u geld misloopt. Is de taxatie voltooid en gaat u akkoord met het bedrag? Bij sommige goud inkopers kunt u het bedrag zelfs direct contant ontvangen.

Verkoop uw goud aan een ervaren inkoper

Goud inkoop in Nederland gebeurt op verschillende plaatsen. Een inkoper van edelmetalen zoals Zilver & Goud Inkoop Amsterdam biedt altijd een goede en eerlijke prijs. U ontvangt bij ons vaak meer dan wanneer u naar de plaatselijke juwelier gaat. Juweliers bieden vaak een lager bedrag, áls ze al aan inkoop doen. Daar komt bij dat u soms verplicht wordt om het bedrag in de winkel te besteden aan nieuwe sieraden. Dat hoeft geen bezwaar te zijn, maar wel als u het geld liever aan iets anders wilt uitgeven. Veel mensen verkopen goud om schulden af te lossen of om een aankoop te doen waar u anders geen financiële middelen voor heeft.

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier