Goud inkoop Amsterdam Zuid

Voor goud inkoop Amsterdam Zuid bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Zilver & Goud Inkoop Amsterdam wordt al heel wat jaren goud ingekocht. Het gaat dan om sieraden, gouden munten, gouden horloges en goudbaren. U kunt bij ons ook terecht voor de verkoop van zilver. Bij de inkoop van goud wordt gekeken naar de goudprijs van dat moment. Deze prijs wordt dagelijks vastgesteld op basis van vraag en aanbod. Hoewel de goudprijs dus schommelt, is goud wel een edelmetaal dat een redelijk constante waarde heeft. Daarom is beleggen in goud ook erg populair. Wilt u winst maken dan moet u daarbij soms wel wat geduld hebben, want de prijs van goud schiet over het algemeen niet ineens met honderden euro’s omhoog. Investeren in goud is dan ook meer iets voor de langere termijn.

Wat is mijn goud waard?

Als u goud te koop aanbiedt dan bent u natuurlijk benieuwd naar de opbrengst. Die wordt in eerste instantie bepaald door de hoogte van het karaat. Goud inkoop Amsterdam Zuid is gebaseerd op de prijs per gram. De hoogte van het karaat staat vaak op het sieraad vermeld. Als dit niet zo is of om dit te controleren wordt een toetssteen gebruikt. Het krasje dat hiermee op het object wordt gemaakt, wordt verwijderd met koningswater. Hoeveel druppels hiervoor nodig zijn bepaalt uiteindelijk het aantal karaat. Meer druppels koningswater betekent een hoger karaat.

Wat is mijn goud waard

Kan ik ook terecht met oud goud?

Oud goud klinkt niet heel aantrekkelijk. Sommige mensen denken dan ook dat dit minder waard is dan ‘nieuw’ goud. Dat is absoluut niet het geval. Ook oud goud kunt langsbrengen bij de goud inkoper. Goud behoudt namelijk zijn waarde en de exacte waarde wordt altijd op dezelfde manier bepaald. Namelijk door te kijken naar het goudgehalte, het aantal karaat dus. Heeft u nog een oude broche liggen? Of een hele oude trouwring die u na uw scheiding niet meer heeft gedragen? Het loont altijd de moeite om in uw oude sieradenkistje te kijken. Het kan zomaar meer waard zijn dan u denkt en een extra centje is altijd mooi meegenomen.

U beschikt direct over de waarde in geld van uw goud

U beschikt direct over de waarde in geld van uw goud

Als u langskomt voor goud inkoop Amsterdam Zuid dan wordt uw object direct getaxeerd. U krijgt de waarde medegedeeld door de goudinkoper. Als u akkoord gaat met het voorstel dan kan er direct worden uitbetaald. U beschikt dus dezelfde dag nog over het bedrag. Of kies voor een bankoverdracht wanneer u het liever op uw rekening heeft. Er zijn geen verplichtingen tot aankoop, sterker nog, we verkopen geen sieraden of andere gouden of zilveren objecten. U kunt dus het volledige bedrag vrij besteden.

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier