Goud inkoop Amsterdam De Pijp

Als u goud in uw bezit heeft waar u afstand van wilt doen, ga dan naar een ervaren inkoper van goud. Voor goud inkoop Amsterdam De Pijp kunt u terecht bij Zilver & Goud Inkoop Amsterdam. Wij kopen gouden sieraden, gouden munten en gouden voorwerpen. Daarnaast doen wij inkoop van luxe horloges en van zilver. U krijgt voor uw goud of andere waardevolle objecten altijd een eerlijke prijs. De goudprijs wordt wereldwijd bepaald aan de hand van vraag en aanbod. Dat betekent dat de prijs niet vaststaat maar per dag kan verschillen. Wel is goud een waardevol metaal dat dus niet snel fors onderuit zal gaan qua prijs.

Laat uw gouden voorwerpen taxeren door een kenner

Heeft u een gouden ketting die u niet meer draagt omdat u de hanger niet mooi meer vindt? Heeft u een broche geërfd die niet bij u past? Wilt u het luxe horloge van uw grootvader verkopen zodat de opbrengst onder meerdere erfgenamen kan worden verdeeld? Dan is goud inkoop Amsterdam De Pijp de plaats waar u moet zijn. Uw objecten worden getaxeerd door een ervaren kenner die precies weet waar op gelet moet worden. De goudwaarde wordt bepaald met behulp van een precisieweegschaal. Gaat het om een sieraad van een vooraanstaand merk zoals Chopard, Rolex of Cartier? Dan is het belangrijk om een certificaat van echtheid te kunnen overleggen of de originele opbergdoos. Hiermee kan de inkoopwaarde aanzienlijk toenemen. Dergelijke unieke stukken kunnen vaak worden doorverkocht aan liefhebbers of verzamelaars.

Laat uw Goud taxeren

Hoeveel karaat is deze gouden ring?

De prijs die aan u kan worden geboden voor een gouden object hangt af van het karaat van het goud. Een 18-karaats ring levert vanzelfsprekend meer op dan een 14-karaats broche. Wel wordt de prijs per gram uitbetaald ongeacht de kwaliteit. Als er geen goudkeur aanwezig is dan wordt het karaat bepaald met een toetssteen. Door een klein krasje te maken en dit krasje te bewerken met koningswater kan worden bepaald hoeveel karaat goud het betreft. Maar vaak staat er een merkje op het sieraad waarin het karaat wordt aangegeven.

Direct cash uitbetaald krijgen

Direct cash uitbetaling voor uw goud

Wanneer u voor goud inkoop in Amsterdam De Pijp zaken doet met Zilver & Goud Inkoop Amsterdam dan weet u zeker dat u een eerlijke prijs krijgt. Onze experts beoordelen uw sieraad, horloge of gouden munt direct en geven u een prijs. U bent volledig vrij om dit bod wel of niet te accepteren. Als u akkoord gaat dan wordt er direct uitbetaald in cash. U beschikt dus meteen over de opbrengst. Deze kunt u vrij besteden. Wij doen niet aan verkoop aan particulieren dus u bent niet verplicht tot aankoop. Dit wordt soms wel toegepast als u een sieraad bij een juwelier aanbiedt.

Kom gerust langs als u goud wilt laten inkopen

Heeft u gouden objecten die u van de hand wilt doen? Kom dan bij ons langs voor goud inkoop Amsterdam De Pijp. U vindt ons adres op de website. Hier staan ook de openingstijden vermeld. U kunt rekenen op onze deskundigheid en discretie.

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier