Goud inkoop aan de Ceintuurbaan in Amsterdam

Amsterdam is van oudsher het kloppend hart van de handel in goud, zilver en edelstenen. Goud inkoop Ceintuurbaan is dan ook al heel wat jaren erg populair. Ook Zilver & Goud Inkoop Amsterdam is hier gevestigd. Hier kunt u terecht als u gouden sieraden, gouden munten of luxe horloges te koop wilt aanbieden. Ook zilver wordt ingekocht. Bij het bepalen van de prijs die aan u kan worden uitbetaald is de goud- of zilverprijs van dat moment leidend. Deze prijs schommelt, maar goud is een edelmetaal dat over het algemeen een goede waarde vertegenwoordigt.

Zo wordt de waarde van uw gouden object bepaald

De waarde van een gouden ring, ketting of broche wordt bepaald aan de hand van het gewicht. Met een precisieweegschaal wordt bepaald om hoeveel gram het gaat. Maar dan kan er nog geen waarde worden gegeven. Dat kan pas nadat ook is vastgesteld om hoeveel karaat goud het gaat. Dit wordt soms aangegeven op het sieraad. Als dat niet het geval is of er zijn twijfels dan wordt het karaat bepaald met behulp van een toetssteen en koningswater.

De waarde van uw gouden object

Directe uitbetaling bij verkoop van uw goud

Als u voor onze Goud inkoop Ceintuurbaan kiest, dan kunt u de waarde direct cash laten uitbetalen. De goudinkoper beoordeelt de objecten die u te koop aanbiedt en geeft u hiervoor een bod. Accepteert u dit dan kan dit bedrag direct cash aan u worden overhandigd. Als u dat liever wilt dan is overmaken op een bankrekening ook mogelijk. Dit kan echter niet direct, de verwerking neemt enkele dagen in beslag. Uiteraard krijgt u wel de garantie dat u het geld ontvangt. De reden waarom mensen goud verkopen verschilt. Het kan zijn dat u het geld dringend nodig heeft voor een noodzakelijke uitgave. Maar het kan ook dat het gaat om items die u niet meer mooi vindt. Een derde veel voorkomende reden is de verkoop van goud afkomstig uit een erfenis.

Koers van goud en prijs

Ga voor een mooie opbrengst van uw goud

Bij goud inkoop aan de Ceintuurbaan gaan we er altijd voor om u een eerlijke prijs te kunnen bieden. Die is direct gekoppeld aan de goudprijs van dat moment. Goud is redelijk waardevast. Maar per dag kan de koers van goud wel verschillen. Deze is afhankelijk van vraag en aanbod. Als u uw goud wilt verkopen en u vindt het bod dat wij u voorleggen te laag dan kunt u er altijd voor kiezen om te wachten met verkopen, in de hoop dat de koers over een bepaalde tijd hoger is. Taxatie van uw sieraden, horloges of goudbaren betekent niet dat u tot verkoop verplicht bent.

Kom langs om uw goud de verkopen

U bent van harte welkom om uw goud te verkopen. Goud inkoop aan de Ceintuurbaan is veilig en discreet. U vindt de openingstijden van onze winkel op de website. Hier staan ook de contactgegevens vermeld.

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier