Zilver Goud en Juwelen inkoop homepageInkopers van Diamanten en groeibriljanten

Inkoop Diamant & Groeibriljanten

Naast inkoop van goud en zilver objecten, kunt u ook bij Zilver & Goud Amsterdam terecht voor de taxatie van uw diamanten.

Diamanten verkopen voor cash.
Hou er rekening mee dat niet alle soorten diamanten voor ons interessant zullen zijn. Dit hangt o.a. af van het gewicht, zuiverheid en slijpsel van het diamant. Hebt u een certificaat voor uw diamant, neem deze ook mee naar de taxatie. Kopen wij van u in, dan krijgt u het bedrag in de meeste gevallen meteen in contanten mee. Voor meer informatie kunt u vooraf contact met ons opnemen.

Waarde van diamanten: toen en nu
In de jaren tachtig brachten diamanten topprijzen op. Hebt u een taxatierapport uit die jaren, dan is de werkelijke waarde van uw diamanten tegenwoordig vele malen lager. Daarnaast is de diamantprijs gerelateerd aan de waarde van de Amerikaanse dollar, die fluctueren kan. Kom daarom bij ons langs om er achter te komen wat uw diamanten vandaag de dag waard zijn.

Groeibriljanten verkopen
Groeibriljanten zijn een typisch Nederlands verschijnsel. U begint met een kleine briljant die kan 'groeien' door de briljant in te ruilen en tegen bijbetaling een wat grotere aan te schaffen. Wilt u weten wat uw groeibriljanten in geld opleveren? Bezoek dan onze winkel voor een vrijblijvende taxatie.