De inkoop van zilver in Amsterdam

Inkoop zilver Amsterdam is iets wat we al jaren doen. We kunnen u precies vertellen hoe het werkt en wat uw zilver waard is. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u uw zilver wilt verkopen. Misschien is het een oud sieraadstuk wat inmiddels voor u geen waarde meer heeft. Of u heeft een nieuwe bestekset gekocht waardoor u uw oude zilveren bestek niet meer nodig heeft. Wat voor reden u ook heeft, u kunt altijd bij ons langskomen om uw zilver op professionele wijze te laten taxeren. Hoe dit werkt en wat u allemaal kunt aanbieden leest u hier.

Zilver is wat anders dan verzilverd

Zilveren voorwerpen hebben eigenlijk alleen waarde als ze van puur zilver zijn. Voor bestek geldt bijvoorbeeld dat er vaak sprake is van verzilverd bestek. Dit wordt door Zilver & Goud Inkoop niet ingekocht. Maar bent u op zoek naar een koper voor het zilveren bestek van uw overgrootouders dan kan hiervoor zeker een aantrekkelijke prijs per gram worden geboden. Het zilver wordt gewogen en vervolgens krijgt u hiervoor een prijsvoorstel. Het staat u vanzelfsprekend vrij om dit wel of niet te accepteren.

Zilver is wat anders dan verzilverd

Zilveren munten verkopen

Ver voordat de guldens en de hedendaagse euro’s werden ingevoerd werd er in Nederland met zilveren en gouden munten betaald. Heeft u nog een verzameling zilveren munten liggen? Dit kan best wat waard zijn. Verkoopt u een stuk, dan valt het bedrag best tegen. Ze zijn namelijk niet heel zeldzaam. Een hele verzameling kan een mooi bedrag opleveren, denk hierbij bijvoorbeeld aan Zilveren Guldens of Rijksdaalders. Deze kunt u ook vrijblijvend laten taxeren bij een inkoop zilver Amsterdam. Wilt u uw muntencollectie verkopen? Dan bent u bij Zilver & Goud Inkoop Amsterdam zeker welkom voor een deskundige taxatie.

Zilveren sieraden verkopen

Zilveren sieraden verkopen

Omdat zilver op gewicht wordt verkocht is het niet rendabel om één zilveren sieraad te verkopen. Gaat het echter om meerdere sieraden dan kan het gewicht zodanig oplopen dat wij u een mooie prijs kunnen bieden. Kom gerust eens langs in onze winkel voor inkoop zilver Amsterdam. Ook als u meerdere stukken wilt verkopen, bijvoorbeeld uit een nalatenschap. U kunt het bedrag dat wij u bieden direct cash uitbetaald krijgen. Dit kunt u dan indien van toepassing meteen onder de erfgenamen verdelen.

Een eerlijke prijs voor uw zilver

Sommige goudhandelaren kopen geen zilver in omdat het een fors lagere waarde heeft dan goud. Bij Zilver & Goud Inkoop Amsterdam denken we daar anders over. U kunt altijd langskomen op ons kantoor maar u kunt ook vooraf een afspraak maken. U vindt de contactgegevens en onze openingstijden op de website. Als u zilver aan ons verkoopt verplicht u zich daarmee niet tot aankoop van nieuwe sieraden. U krijgt het overeengekomen bedrag gewoon van ons uitbetaald.

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier