De beste prijs bij inkoop goud

Als u goud wilt verkopen dan wilt u daar natuurlijk de beste prijs voor krijgen. U kiest voor een professionele partij voor de inkoop goud. De prijs die u voor goud krijgt is variabel, maar over het algemeen wel redelijk stabiel. Het is niet voor niets een edelmetaal waarin wereldwijd graag wordt gehandeld. Als u gouden munten of gouden sieraden wilt verkopen dan kunt u erop rekenen dat u hiervoor een aantrekkelijke prijs krijgt. Zeker als u zich wendt tot Zilver & Goud Inkoop Amsterdam. Hier werken ervaren inkopers van edelmetalen. Zij kunnen dat wat u te koop aanbiedt goed op waarde schatten. Hiervoor worden vastgestelde protocollen gebruikt.

Verkoop sieraden die u niet meer draagt

Heeft u gouden sieraden in de kast liggen die u niet meer draagt? Dat is natuurlijk zonde. U kunt ze verkopen om er eventueel iets nieuws voor te kopen dat wel bij uw smaak past. Bij de inkoop van goud wordt gebruikgemaakt van een precisieweegschaal. Daarnaast kan een toetssteen in combinatie met koningswater worden gebruikt om het exacte goudgehalte te onderzoeken. Bij sieraden wordt vaak in een merkje aangegeven hoeveel karaat het goud is. Dit wordt nog eens gecontroleerd voordat u een bod wordt gedaan voor de sieraden.

Goudbaren als investering

De inkoop goud betreft niet alleen sieraden en munten, maar ook het inkopen van goudbaren. Deze zijn meestal gemaakt van 24-karaats goud en vertegenwoordigen daarmee de hoogste waarde. Dit goud wordt vrijwel nooit voor sieraden gebruikt omdat het te zacht is en daardoor zeer kwetsbaar. Maar voor een goudbaar is dit uiteraard niet van belang. Goudbaren worden doorgaans gekocht als investering.

Wat is het juiste moment voor goud inkoop?

Bij de inkoop ontvangt u de op dat moment geldende goudprijs. Dat geldt zowel voor gouden sieraden als goudbaren. Het is dus aan te raden om voor de verkoop een gunstig moment af te wachten met een zo hoog mogelijke goudprijs op de handelsmarkt. De goudprijs is namelijk continu onderhevig aan veranderingen. Dit heeft alles te maken met de fluctuerende goudkoers. De goudkoers kunt u iedere dag online in de gaten houden. Heeft u goudbaren in uw bezit? Monitor deze goudkoers dan dagelijks om precies het juiste moment te vinden om het te verkopen. Dit kan u zomaar enkele tientjes schelen, afhankelijk van het gewicht van uw goudbaar. 

Kom langs en laat uw goud taxeren

Heeft u gouden sieraden die u niet meer draagt? Heeft u goud dat uit een erfenis afkomstig is, zoals sieraden of munten? Laat de objecten dan taxeren door onze ervaren goudinkopers en u hoort direct wat u hiervoor uitbetaald kunt krijgen. Een cash betaling kan direct worden gedaan, zodat u direct over het geld kunt beschikken. Wilt u het bedrag liever op uw bankrekening overgemaakt krijgen dan kan dat ook.

Wilt u een vraag stellen?

Stel ze via het onderstaande  contactformulier